Csillagpont

Református Ifjúsági Találkozó

csillagpont.parokia.hu
 
http://ttre.hu/hirek/keruleti/indul-a-csillagpont
 
http://www.tirek.hu/hir/mutat/33328/
 
Szövetség zenekar
2011. június 16. csütörtök, 23:45

Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 21. csütörtök 15.30-16.30

A zenekar 2003-ban alakult az Újpest-Belsővárosi Református Egyházközség ifjaiból. Eleinte csak kisebb fellépéseket vállaltak, mára már rutinos koncertezőkké váltak. Elengedhetetlen számukra a személyes közösség, Isten és az ember között.

Bővebben...
 
Romano Glaszo együttes
2011. június 16. csütörtök, 23:44

Helyszín: Nagyszínpad
Időpont: július 21. csütörtök 15.00-16.00

A Romano Glaszo együttes a hagyományos cigány és magyar népzene, valamint néptáncok képviselője. Az együttes előadásában jelen van a közös zenélés és együttlét öröme, a „sírás”, a tánc és a zene szépsége.

Bővebben...
 
Kilincs
2011. június 16. csütörtök, 23:36

Helyszín: Dicsőítő színpad
Időpont: július 22. péntek 22.30-23.30

Egy zenekar, ami ugyanazokat a kérdéseket teszi fel, mint az összes többi, csak válaszokat is talál, mindezt 2010 nyara óta. Öt kicsit sem átlagos srácról van szó, akik mind emberileg, mind zeneileg megtalálták a hangot a köztük számos téren meglévő különbségek ellenére.

Bővebben...
 
Éden
2011. június 16. csütörtök, 23:33

Helyszín: Nagyszínpad
Időpont: július 20. szerda 15.00-16.00

Az ÉDEN zenekar a Debrecen-nagytemplomi református gyülekezetnek az ifjúsági csoportjaiból alakult. Repertoárunkon saját számok mellett ifjúsági és gyülekezeti énekek feldolgozásai is szerepelnek.

Bővebben...
 
Psychogalaxy
2011. június 11. szombat, 13:17

Július 22. péntek, „A” épület, Tárgyaló, 14.00–16.30
Előadó: Vass Zoltán

A Psychogalaxy egy pszichológiai kutatás, amely az internet bevonásával szeretne javítani az emberi kapcsolatok minőségén. A részvétel ingyenes, az oldalon eddig negyvenezer felhasználó regisztrált. A belépők személyiségteszteket, pszichológiai kérdőíveket töltenek ki, és rajzos feladatokat is megoldanak, amelyekről azonnali, szöveges értékelés készül.

Bővebben...
 
Nem bírom tovább!
2011. június 11. szombat, 13:10
Július 20. szerda, Meghallgat-lak sátor, 21.00–22.00
Sokan vannak manapság körülöttünk felnőttek, fiatalok és gyermekek, akik ezt a nem várt változást átélik, átélték családjukban. A válás folyamatának élménye sok dologban negatívan is befolyásolhatja életvezetésünket, fejlődésünket. Hogy ne így legyen, szükséges róla beszélgetnünk. Egy ilyen kezdő beszélgetésre hív minden érdeklődőt szeretettel Dányi Zoltán lelkigondozó.

 
Nikodémusok órája – Szabadon és tisztán
2011. június 09. csütörtök, 22:08

Július 20. szerda, BeFogadó Kávéház, 23.00–24.00

A református drogmisszió 1984 óta működik. A Ráckeresztúri Drogterápiás Otthonban súlyos drogfüggő fiatalok életük legnagyobb harcát vívják, hogy változtatni tudjanak az életükön. Az ő életútjukról és harcaikról beszélgethetünk a szerda esti Nikodémusok óráján. A beszélgetést Victorné Erdős Eszter, az otthon vezetője moderálja.


 
Nikodémusok órája – Első sorban
2011. június 09. csütörtök, 22:03

Július 19. kedd, BeFogadó Kávéház, 23.00–24.00

Milyen eredményei vannak az európai uniós elnökségnek nemzeti és egyházi szempontból? Milyen Magyarország megítélése a nemzetközi politika színterein? Sikerült-e érvényesíteni, és ha igen, hogyan, az egységesített Kárpát-medencei reformátusság érdekeit?

Bővebben...
 
Érintések - a lényedre tapint
2011. június 09. csütörtök, 12:34
Július 19. és 23. között mind a főelőadásokon, mind pedig a kiscsoportos beszélgetéseken az Érintések témakörét járhatjátok majd körül az immár hagyománnyá vált református ifjúsági találkozón. Az érintések témájában a találkozó mindhárom főelőadásán Dr. Bagdy Emőke, a Károli Gáspár Református Egyetem tanszékvezetője, klinikai pszichológus fog bennünket kalauzolni, hogy szakértelmével és tapasztalataival segítsen mindannyiunknak meglátni és megérteni az érintések sokszínűségét.
Bővebben...
 
Nemadomfel Együttes
2011. június 16. csütörtök, 23:40

Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 20. szerda 13.30-14.30

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (elsősorban értelmileg és látásban akadályozott) előadók. Ez adja az előadások különleges hangulatát és üzenetét, amely mellett jelen van egy olyan profi zenei színvonal, amely által bármilyen zenei színpadon, sztárelőadók mellett is megjelenhet a zenekar.

Bővebben...
 
Keresztkérdés zenekar
2011. június 16. csütörtök, 23:35

Helyszín: Dicsőítő színpad
Időpont: július 19. kedd 21.00-22.00


Az eleinte kéttagú Keresztkérdés zenekar 2004-ben alakult meg Kübler Dani vezetésével. Ezekben az időkben keletkeztek olyan számok, mint a Pont az I-n és a Kelet-Nyugat. 2007-ben új szólista került a csapatba, Kasza Zsóka személyében.

Bővebben...
 
Tér, tanár, tapintás: hol a határ?
2011. június 11. szombat, 13:18

Július 21. csütörtök, BeFogadó Kávéház, 14.30–15.30
Előadó: Viczián Zsófia

Amikor az egyik első órámon megérintettem egy diák térdét, hogy húzza már beljebb a lábát, megfenyegetett, hogy feljelent tapizásért.

Bővebben...
 
Teher vagy áldás?
2011. június 11. szombat, 13:15

Július 22. péntek, Étterem emelet, 20.00–21.30

A beszélgetéssel egybekötött előadás során Tolnay Lajos szülész-nőgyógyász és Dézsi Réka dúla osztják meg velünk tapasztalataikat az élet legnagyobb csodájáról, a születésről.

Bővebben...
 
Nikodémusok órája – Vak vezet
2011. június 09. csütörtök, 22:09

Július 22. péntek, Meghallgat-lak sátor, 23.00–24.00

Vakszakos gyógypedagógus vagyok, magam is látássérült. A felnőttkorban megvakultak elemi rehabilitációját honosítottam meg harminc éve Magyarországon. A Vakok Állami Intézetében vezetem a módszertani központként is működő Vakok Elemi Rehabilitációs Csoportját. Férjem szülész-nőgyógyász orvos. Huszonhárom éve vagyunk házasok. Négy gyermekünk van. Hosszú ideig főállású anyaként álltam helyt mellettük. Gyülekezetünkben, a fasori református gyülekezetben házaspárok lelkigondozásával foglalkozunk. Az érintés fontos számomra. Jézus Krisztus engem is megérintett.

 
Nikodémusok órája – Majd elválik…
2011. június 09. csütörtök, 22:05

Július 21. csütörtök, Meghallgat-lak sátor, 23.00–24.00
Vincze István és Király Krisztina bizonyságtétele.

Jellemzően az "össze-le-szét-föl-össze" ritmusban élő negyvenes házaspár vagyunk.

Bővebben...
 
Nikodémusok órája – Édesek és mostohák
2011. június 09. csütörtök, 21:54

Július 21. csütörtök, BeFogadó Kávéház, 23.00–24.00

A nevelőszülői hivatás nem annyira az elméleti ismereteken alapszik, hanem egyfajta lelki újjászületésen és megmérettetésen. A nevelőszülőség: szándék, képesség, lehetőség, egy életen át tartó tanulás.

Bővebben...
 
Speedminton® a Csillagponton
2011. június 06. hétfő, 17:26

Helyszín: Piknik tér
Időpont: csütörtök, péntek 13.30–18.00 és csütörtök 21.00-tól

Ütöttél már 250 km/h-val labdát? Te is képes vagy rá! Nem hiszed? Gyere el és próbáld ki a gyorstollaslabdát a Csillagponton! A gyorstollas a tenisz, a tollaslabda és a fallabda ötvözete:

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 6 / 10

Csevegő

A legutóbbi üzenet 10 évvel, 10 hónappal ezelőtt született.
 • [Benedek] : Él még a chat?
 • [Zsolt] : Köszönjük! Szép Hétvégét! Á&B!
 • [Tamás] : Az új honlapot megnézhetitek itt: http: // csp.reformatus.hu /. Nemsokára mindenkit átirányítunk oda.
 • [Dr Dávidh : Szeretettel várjuk a Főiskolán a Csillagponton résztvevő fiatalokat! testvéri szeretettel,dávidházy Gábor és Családja
 • [Tamás] : Április második felében indul a regisztráció, tehát most már bármelyik pillanatban elindulhat. Lesz új honlap is, fel fog tűnni :).
 • [bianka] : mikor lehet regisztralni?
 • [Tamás] : Más fesztiválokhoz hasonlóan zuhanykonténerek lesznek elhelyezve a tábor területén viszonylag egyenletesen. (2011-ben néhány helyen feltorlódtak reggelenként a zuhanyásra várók, úgyhogy most többet rendelünk.) Meleg víz lesz, a szauna és a jacuzzi sajnos kimaradt az idei költségvetésünkből. Cserébe más fesztiváloktól eltérően változatos lehetőségeket kínálunk a lelki megtisztulásra is ;).
 • [Tamás] : A csillagpont alapvetően sátrazós. A kevés fedett szállás a mozgássérültek, vakok, idősebb meghívott előadók és azok részére van fenntartva, akik egészségügyi okokból nem tudnak sátorban aludni.
 • [Zsolt] : Köszönöm a gyors választ! Á&B!
 • [Zsolt] : Milyen fürdési opciók lesznek? Egyeltalán milyen tisztálkodási körülmények várnak!!?
 • [Zsolt] : A honlap nem szól arról a fontos tényezőről ami a sátorlakok ill. "épületesek" tehát a részvevők alapvető szükségleteit boncolgatja:
 • [Zsolt] : Ismét Szerbusztok!
 • [MMiklós] : Az IFJ-GY-13-B pályázattal lehet vmit kezdeni, hogy az ifiseknek (még) olcsóbb legyen
 • [Tamás] : Zsolt, Zoli: Az internetes regisztráció várhatóan április második felében nyílik meg. A helyszínen is lehet regisztrálni, de ott már drágább, illetve étkezést csak előzetesen lehet rendelni. Ezen kívül a helyszín adottságai miatt most csak 4500 főnek tudunk helyet biztosítani, szóval ha biztosan szeretnél beférni, javasoljuk az internetes regisztrációt.
 • [Tamás] : Szügyi: Nem tudom a pillanatnyi állást, mert a szolgálati lehetőségek elég gyakran változnak. Majd rákérdezek, de szerintem gyorsabb, ha közvetlenül írsz a csillagpont @ reformatus.hu címre. Amit most épp tudok, hogy a kamaszprogramhoz szükség lenne néhány lelkes jelentkezőre.
 • [Zoli] : hol lehet regisztrálni? :)
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok, megtanulom kezelni ezt a cuccot:
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok,
 • [Zsolt] : Jól értem? A 2013-as Csillagpontra nem kell regisztrálni!? Csak helyben jegyeznek fel, mint résztvevő és már el is foglalhatom a sátorhelyem?! Ill.az étkezési jegyet is ott válthatom meg? Köszönettel! Á&B!
 • [Zsolt] : Szerbusztok!
 • [Szügyi] : szólgálatra
 • [Szügyi] : Érdeklődnék, hogy a regisztrációra van-e még hely?
 • [Tamás] : Bréking: Továbbra is, illetve újra lehet kiscsoportvezetőnek/rendezőnek jelentkezni. Írjatok a csillagpont@reformatus.hu címre.
 • [Tamás] : Gábor, Gyula: A gyermekkertbe még jelentkezhetsz február 27-ig, tudnivalók itt: reformatus.hu/lap/ifi/mutat/7806/. Ha jól tudom, a többi határidő már lejárt, kiscsoportvezetőnek január 31-ig, lelkigondozónak február 15-ig, rendezőnek és regisztrációs önkéntesnek február 20-ig lehetett jelentkezni. Ha a rendező vagy regisztrációs szeretnél lenni, talán még van rá esély, küldj egy e-mailt a csillagpont@reformatus.hu-ra.
 • [Tamás] : Gáspár: Én is voltam a téli táborban, nekünk holnap lesz a pótkiválasztás. Ha jól tudom, 33-an voltunk, akiknek nem volt jó az eredeti időpont, és van, akinek még a holnapi sem lesz jó és velük is elbeszélgetnek valamikor. Nem annyira rugalmatlanok a szervezők, mint gondolod, csak az ilyen esetekben írni kell nekik. És amúgy a csillagpont@reformatus.hu címen jóval gyorsabban eléred őket, mint itt a csevegő dobozzal.
 • [Gyula] : hogyan jelentkezhetek segítőnek?,
 • [Gyula] : Hogyan lehet jelentkeznem segítőnek????
 • [karsai gáb : hogy lehet önkéntesnek jelentkezni
 • [Balázs Koc : nem tudok részt venni !!!!
 • [Gáspár] : Kedves szervezők! A február 9-i elbeszélgetés időpontja a potenciális kiscsoportvezetőkkel Budapesten vagy Debrecenben nagyon szerencsétlenül sikerült. Február 7-10 között lesz a MEKDSz Téli Tábor Egerben, és ez sok potenciális jelentkezőt visszatarthat. Én már \"kiöregedtem\", ha lenne más időpont a meghallgatásra, akkor sem jelentkeznék, de szerintem sokakat tarthat ez vissza. 2005-ben a kiscsoportvezetők jelentős része a MEKDSz-ben is aktív volt...
 • [Hajni] : A Dícsérem Neved 1. esben és MeKDSz énekeskönyben cakk-pakk benne van
 • [TBHLbDbkwup : mTdWgqnTwOvKQMA
 • [mmnsDZCYuQk : CzHCEpsiNBLSsJavjd
 • [zizz] : idén is lesz gyerekkert?? csúcs volt ott lenni :)
 • [CfeAkHdlRv] : EsNWXpdd
 • [Tamás] : nyul: Keress rá google-lel, jópár helyen fent van. (IQ: Ide nem lehet linket beszúrni, túl sok vele a visszaélés.)
 • [IQ FIGHTER] : ...
 • [nyul] : a csillagpont énekfüzetében az ' ATYÁM KÉT KEZEDBEN' című ének megtetszett nekem, hol találhatom meg a szöveget??? XD
 • [nyul] : jó ez az oldal, mert könnyen használható!!!
 • [Tamás] : További infó: www.reformatus.hu/mutat/7096/
 • [Tamás] : Rákérdeztem és nyilvános :). Szóval Mezőtúron lesz a következő csp.
 • [Tamás] : Neked is csak ugyanazt tudom írni, mint Zsófinak egy órája :).
 • [Szilvi] : és akkor lehet tudni, hogy hol lesz 2013 Csillagpontja?
 • [Tamás] : Igen, megvan a helyszín :). De a legutóbbi hírlevélbe valamiért nem került be, úgyhogy majd rákérdezek, hogy nyilvános-e már.
 • [Zsófi] : ...és hol lesz? Azt lehet már tudni? :)
 • [Tamás] : Idén nem lesz, mert csak két évente van. Legközelebb 2013. július 23-27. között lesz csillagpont.
 • [függöny] : mikor lesz az idei csillagpont?
 • [Tamás] : Bea: júli 18–22. között lesz az evangélikus testérrendezvényünk, a Szélrózsa Fonyódligeten, illetve júni 29. – júli 1. között a Rend fesztivál Székesfehérvárott. Ha addig sem bírod ki közösségi élmény nélkül, nézz be az egyik egyetemi gyülibe (a legtöbb nagyvárosban van ilyen).
 • [bea] : :)
 • [bea] : jujj de nagyon hianyzik a Csillagpont:)

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow