Csillagpont

Református Ifjúsági Találkozó

csillagpont.parokia.hu
 
http://ttre.hu/hirek/keruleti/indul-a-csillagpont
 
http://www.tirek.hu/hir/mutat/33328/
 
Ezen a nyáron is lesz Csillagbringa!
2011. június 06. hétfő, 10:46

Ez azt jelenti hogy megint gurulhatunk a Csillagpont helyszínére, ezúttal Tatára! A múltkori, nagy sikerű túrán felbuzdulva arra gondoltunk, hogy ezúttal is tekerhetnénk együtt. Ha szeretnétek jönni akkor küldjetek nekünk egy emailt a csillagbringa@gmail.com e-mail címre.

Bővebben...
 
Joy Gospel Music
2011. június 01. szerda, 16:54
Helyszín: Nagyszínpad
Időpont: július 22. péntek 15.00-16.00

2006 nyarán indult útjára a Magyaroszági Baptista Egyház  Joy Gospel Music együttese. A több mint 40 fős csoport tagjai olyan fiatalok, akik Istent szeretnék szolgálni tehetségükkel, hangjukkal, hangszerükkel.
Bővebben...
 
Firesz
2011. június 01. szerda, 16:03

A Firesz (Fiatal Reformátusok Szövetsége) a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház ifjúsági szervezete. Egy hívő keresztyén fiatalokból álló közösség, melynek célja az evangélium hirdetése,

Bővebben...
 
BeFogadó – SDG kávéház
2011. június 01. szerda, 15:36
Ismét a Csillagponton, a megszokott minőséggel, nem megszokott körülményekkel. Idén sátor helyett szilárdabb falak között találsz ránk. A BeFogadó egy olyan hely, ahol lehetőséged nyílik a találkozásra, beszélgetésre, feltöltődésre, ahova jó betérni, megpihenni a nap forgatagában és meginni valamit a barátokkal.
Bővebben...
 
Deésis Zenekar
2011. június 01. szerda, 14:50

Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 22. péntek, 13.30–14.30

A Deésis zenekar 2004 tavaszán alakult egy 2003-as karácsonyi ünnepségen végzett szolgálat után, amikor is egy rövid zenés műsort adtunk a jól ismert karácsonyi és más keresztyén énekek feldolgozásából.

Bővebben...
 
„Vele megelégszem...”
2011. május 23. hétfő, 10:46

Július 22. péntek, Étterem emelet, 13.30–15.00
Csoportbeszélgetés Komlósi Piroska pszichológus vezetésével.

Mit jelent ez a félmondat, ami minden házasságkötésnél elhangzik? Mit értenek rajta, akik esküvel fogadják? Talán azt, hogy „nekem csak ő jutott”? Vagy azt, hogy „nem tökéletes, de majd menet közben megnevelem”?

Bővebben...
 
Hittel a csúcson
2011. május 23. hétfő, 10:36

Július 20. szerda, Étkezőcsarnok, 14.30–16.00

Erőss Zsolt (Hópárduc) Magyarország vezető expedíciós hegymászója. 1968-ban született Csíkszeredán, Erdélyben. A hegymászással 1981 nyarán ismerkedett meg a Békás-szoros szikláin.

Bővebben...
 
Csillag Olimpia
2011. május 13. péntek, 10:16

Időpont: július 20. szerda 15.00 és július 22. péntek 15.00

Az idei Csillagponton, melynek helyszíne az Olimpiai Edzőtábor, célunk, hogy tisztelegjünk mi is a magyar olimpikonok, keresztyén sportolók eredményei, kitartásuk, példamutatásuk előtt. Így első alkalommal meghirdetjük a CSILLAG–OLIMPIÁT, melynek során 8-10 fős csapatok különböző hagyományos és ügyességi feladatokban mérhetik össze tehetségüket, kitartásukat, összeszokottságukat földön–vízben–levegőben!

 

Bővebben...
 
Klasszikus Pont
2011. május 12. csütörtök, 15:25

„Vezércsillagom az legyen, hogy Magyarország egykor büszkén mutathasson rám.” - Liszt Ferenc

A Csillagpont újabb helyszínnel bővül az eddigi évekhez képest, a komolyzenei előadásokat felsorakoztató, Klasszikus Pont Szabadtéri Színpaddal. A klasszikus zenei produkciók az eddigi találkozókon is megtalálhatóak voltak, idén ezek annyiban változnak, hogy nem a többi produkcióval lesznek vegyítve, hanem kiemelt szerepet kapnak, a vacsora előtt minden nap 16.30-tól lesznek láthatóak és hallhatóak.

Bővebben...
 
„Az én népem” – előadói est
2011. június 01. szerda, 16:11
Helyszín: Dicsőítő színpad
Időpont: július 21. csütörtök, 16.00–17.30

A műsor egyes tételei az emberi élet fordulópontjához, jeles napjaihoz kötődnek: szerelem, házasság, katonaság stb. Nem követik azonban az emberi élet kronológiáját. 
Bővebben...
 
Református vidékek táncai - Táncház a Tündök Zenekarral
2011. június 01. szerda, 15:51
Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 20. szerda, 20.30–23.00

A Tündök zenekar 2007 óta együttzenélő formáció, a csapat tagjai azonban ezelőtt is együtt zenéltek más zenekarokban. Balázs és Bálint  10-12 éve zenélnek egy felállás tagjaként, hozzájuk 2007 tavaszán csatlakozott Gege és ezzel megalakult a Tündök zenekar.
Bővebben...
 
Boyzless Voice
2011. június 01. szerda, 15:27
Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 20. szerda, 15.00–16.00

2009 januárjában egy fiatal karvezető fejében született meg a gondolat, hogy egy női kamaraegyüttest alapítson. 
Bővebben...
 
„Mozgás! Improvizáció!” – tréning
2011. május 23. hétfő, 11:37

Szabad mozgás Fister Viviennel
Helyszín: Tárgyaló 1. "A" épület Dühöngő
Időpont: július 21. csütörtök, 14.00–16.00

Egy találkozás, ahová érdemes kíváncsian és bátran, no meg lazán öltözve érkezni.

Bővebben...
 
KIE kávézó
2011. május 23. hétfő, 10:38

Állj meg a rohanásban!

Ha épp nem kezdődik semmi program, ha nagyon tűz a nap és árnyékra vágysz, vagy csak leülnél öt percre, akkor itt a helyed! Mindennap 17 órától rövid filmecskékkel szeretnénk elgondolkodtatni, és ha van kedved, utána beszélgetésre is van lehetőséged.

Bővebben...
 
Élet-pálya-út?
2011. május 23. hétfő, 10:30

Július 20. szerda, „A” épület, Tárgyaló, 14.00–15.30

Érdemi beszélgetésre hívunk, egy olyan útra, amelynek Te vagy az eleje és a vége!

Bővebben...
 
Csillag-kupa kispályás foci torna
2011. május 13. péntek, 10:00
Időpont: július 21. csütörtök 15.00–17.30
Helyszín: focipálya

A lelkes fiatalok között mindig akadnak olyanok, akik kikapcsolódásként szívesen választják a szikrázó küzdelmet, látványos mérkőzéseket, a sportban fellelhető igazi értékeket! Így meghirdetjük ezen a Csillagponton is a CSILLAG-KUPA kispályás focitornát, melyet az edzőtábor varázslatos gyepszőnyegén fogunk lejátszani.
Bővebben...
 
Csillagocska gyermekkert
2011. május 12. csütörtök, 14:57

A találkozó keretein belül a gyerekek is nagy figyelemben részesülnek. A legkisebbeket a Ringató sátor, az ovisokat bátorságpróbák, az iskolásokat sok érdekes meglepetés várja a Csillagocska Gyermekkertben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 7 / 10

Csevegő

A legutóbbi üzenet 10 évvel, 10 hónappal ezelőtt született.
 • [Benedek] : Él még a chat?
 • [Zsolt] : Köszönjük! Szép Hétvégét! Á&B!
 • [Tamás] : Az új honlapot megnézhetitek itt: http: // csp.reformatus.hu /. Nemsokára mindenkit átirányítunk oda.
 • [Dr Dávidh : Szeretettel várjuk a Főiskolán a Csillagponton résztvevő fiatalokat! testvéri szeretettel,dávidházy Gábor és Családja
 • [Tamás] : Április második felében indul a regisztráció, tehát most már bármelyik pillanatban elindulhat. Lesz új honlap is, fel fog tűnni :).
 • [bianka] : mikor lehet regisztralni?
 • [Tamás] : Más fesztiválokhoz hasonlóan zuhanykonténerek lesznek elhelyezve a tábor területén viszonylag egyenletesen. (2011-ben néhány helyen feltorlódtak reggelenként a zuhanyásra várók, úgyhogy most többet rendelünk.) Meleg víz lesz, a szauna és a jacuzzi sajnos kimaradt az idei költségvetésünkből. Cserébe más fesztiváloktól eltérően változatos lehetőségeket kínálunk a lelki megtisztulásra is ;).
 • [Tamás] : A csillagpont alapvetően sátrazós. A kevés fedett szállás a mozgássérültek, vakok, idősebb meghívott előadók és azok részére van fenntartva, akik egészségügyi okokból nem tudnak sátorban aludni.
 • [Zsolt] : Köszönöm a gyors választ! Á&B!
 • [Zsolt] : Milyen fürdési opciók lesznek? Egyeltalán milyen tisztálkodási körülmények várnak!!?
 • [Zsolt] : A honlap nem szól arról a fontos tényezőről ami a sátorlakok ill. "épületesek" tehát a részvevők alapvető szükségleteit boncolgatja:
 • [Zsolt] : Ismét Szerbusztok!
 • [MMiklós] : Az IFJ-GY-13-B pályázattal lehet vmit kezdeni, hogy az ifiseknek (még) olcsóbb legyen
 • [Tamás] : Zsolt, Zoli: Az internetes regisztráció várhatóan április második felében nyílik meg. A helyszínen is lehet regisztrálni, de ott már drágább, illetve étkezést csak előzetesen lehet rendelni. Ezen kívül a helyszín adottságai miatt most csak 4500 főnek tudunk helyet biztosítani, szóval ha biztosan szeretnél beférni, javasoljuk az internetes regisztrációt.
 • [Tamás] : Szügyi: Nem tudom a pillanatnyi állást, mert a szolgálati lehetőségek elég gyakran változnak. Majd rákérdezek, de szerintem gyorsabb, ha közvetlenül írsz a csillagpont @ reformatus.hu címre. Amit most épp tudok, hogy a kamaszprogramhoz szükség lenne néhány lelkes jelentkezőre.
 • [Zoli] : hol lehet regisztrálni? :)
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok, megtanulom kezelni ezt a cuccot:
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok,
 • [Zsolt] : Jól értem? A 2013-as Csillagpontra nem kell regisztrálni!? Csak helyben jegyeznek fel, mint résztvevő és már el is foglalhatom a sátorhelyem?! Ill.az étkezési jegyet is ott válthatom meg? Köszönettel! Á&B!
 • [Zsolt] : Szerbusztok!
 • [Szügyi] : szólgálatra
 • [Szügyi] : Érdeklődnék, hogy a regisztrációra van-e még hely?
 • [Tamás] : Bréking: Továbbra is, illetve újra lehet kiscsoportvezetőnek/rendezőnek jelentkezni. Írjatok a csillagpont@reformatus.hu címre.
 • [Tamás] : Gábor, Gyula: A gyermekkertbe még jelentkezhetsz február 27-ig, tudnivalók itt: reformatus.hu/lap/ifi/mutat/7806/. Ha jól tudom, a többi határidő már lejárt, kiscsoportvezetőnek január 31-ig, lelkigondozónak február 15-ig, rendezőnek és regisztrációs önkéntesnek február 20-ig lehetett jelentkezni. Ha a rendező vagy regisztrációs szeretnél lenni, talán még van rá esély, küldj egy e-mailt a csillagpont@reformatus.hu-ra.
 • [Tamás] : Gáspár: Én is voltam a téli táborban, nekünk holnap lesz a pótkiválasztás. Ha jól tudom, 33-an voltunk, akiknek nem volt jó az eredeti időpont, és van, akinek még a holnapi sem lesz jó és velük is elbeszélgetnek valamikor. Nem annyira rugalmatlanok a szervezők, mint gondolod, csak az ilyen esetekben írni kell nekik. És amúgy a csillagpont@reformatus.hu címen jóval gyorsabban eléred őket, mint itt a csevegő dobozzal.
 • [Gyula] : hogyan jelentkezhetek segítőnek?,
 • [Gyula] : Hogyan lehet jelentkeznem segítőnek????
 • [karsai gáb : hogy lehet önkéntesnek jelentkezni
 • [Balázs Koc : nem tudok részt venni !!!!
 • [Gáspár] : Kedves szervezők! A február 9-i elbeszélgetés időpontja a potenciális kiscsoportvezetőkkel Budapesten vagy Debrecenben nagyon szerencsétlenül sikerült. Február 7-10 között lesz a MEKDSz Téli Tábor Egerben, és ez sok potenciális jelentkezőt visszatarthat. Én már \"kiöregedtem\", ha lenne más időpont a meghallgatásra, akkor sem jelentkeznék, de szerintem sokakat tarthat ez vissza. 2005-ben a kiscsoportvezetők jelentős része a MEKDSz-ben is aktív volt...
 • [Hajni] : A Dícsérem Neved 1. esben és MeKDSz énekeskönyben cakk-pakk benne van
 • [TBHLbDbkwup : mTdWgqnTwOvKQMA
 • [mmnsDZCYuQk : CzHCEpsiNBLSsJavjd
 • [zizz] : idén is lesz gyerekkert?? csúcs volt ott lenni :)
 • [CfeAkHdlRv] : EsNWXpdd
 • [Tamás] : nyul: Keress rá google-lel, jópár helyen fent van. (IQ: Ide nem lehet linket beszúrni, túl sok vele a visszaélés.)
 • [IQ FIGHTER] : ...
 • [nyul] : a csillagpont énekfüzetében az ' ATYÁM KÉT KEZEDBEN' című ének megtetszett nekem, hol találhatom meg a szöveget??? XD
 • [nyul] : jó ez az oldal, mert könnyen használható!!!
 • [Tamás] : További infó: www.reformatus.hu/mutat/7096/
 • [Tamás] : Rákérdeztem és nyilvános :). Szóval Mezőtúron lesz a következő csp.
 • [Tamás] : Neked is csak ugyanazt tudom írni, mint Zsófinak egy órája :).
 • [Szilvi] : és akkor lehet tudni, hogy hol lesz 2013 Csillagpontja?
 • [Tamás] : Igen, megvan a helyszín :). De a legutóbbi hírlevélbe valamiért nem került be, úgyhogy majd rákérdezek, hogy nyilvános-e már.
 • [Zsófi] : ...és hol lesz? Azt lehet már tudni? :)
 • [Tamás] : Idén nem lesz, mert csak két évente van. Legközelebb 2013. július 23-27. között lesz csillagpont.
 • [függöny] : mikor lesz az idei csillagpont?
 • [Tamás] : Bea: júli 18–22. között lesz az evangélikus testérrendezvényünk, a Szélrózsa Fonyódligeten, illetve júni 29. – júli 1. között a Rend fesztivál Székesfehérvárott. Ha addig sem bírod ki közösségi élmény nélkül, nézz be az egyik egyetemi gyülibe (a legtöbb nagyvárosban van ilyen).
 • [bea] : :)
 • [bea] : jujj de nagyon hianyzik a Csillagpont:)

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow