Csillagpont

Református Ifjúsági Találkozó

csillagpont.parokia.hu
 
http://ttre.hu/hirek/keruleti/indul-a-csillagpont
 
http://www.tirek.hu/hir/mutat/33328/
 
Kamasz program
2011. május 12. csütörtök, 14:48

Időpont: szerda, csütörtök, péntek 9.00-12.00

"Hogyan érinti egymást Isten és tini?"
Délelőttönként tinitábor a Csillagpontban. Élményjátékok, bevállalós versenyek, kiscsoportos beszélgetések, imaséta: csak vidám és mély - semmi maszlag.

Bővebben...
 
Táncjáték
2011. május 12. csütörtök, 14:25

Táncolt történelmünk, avagy Érintések a táncban

Helyszín: Nagyszínpad
Időpont: július 19. kedd, 20.30–21.10

A tatai Kenderke művészetoktatási intézmény középiskolásainak kilenc tételes „Táncolt történelmünk” című táncjátéka a 20. század népszerű Kormorán szerzeményeire, a mai kor zenéire, az autentikus néptánc formai eszközeivel mutatja be történelmünk három időszakát.

Bővebben...
 
Záró istentisztelet
2011. május 12. csütörtök, 14:06

Százvai László, július 23. szombat, 10.00

Megérintő hit – Megragadó kegyelem
Isten mindig többet ad! Többet, mint amit várunk, többet, mint amit remélünk, többet, mint amit elképzelni tudunk.

Bővebben...
 
A négy „asztal” áldása
2011. május 12. csütörtök, 13:58
Helyszín: Nagyszínpad
Időpont: július 21. csütörtök, 20.00–21.00

Jézus asztalhoz ült az emmausi tanítványokkal. Melyik a te asztalod azok közül, amelyeket most neked kínál? Járd végig az asztalokat, és vállalj áldó, gyógyító közösséget társaiddal! A négy asztal: Tapasztal, Vigasztal, Marasztal, Magasztal.
 
I. Kárpát-medencei testvérifi találkozó
2011. május 12. csütörtök, 13:36

Helyszín: Piknik tér (focipálya)
Időpont: július 20. szerda, 14.00–15.00

Egy nagy csapatépítési akcióval szeretnénk segíteni, hogy a Kárpát-medence gyülekezeteiből érkező ifjúsági körök megismerjék egymást és kapcsolatot építsenek ki egymással. Szeretnénk, hogy az itt kialakuló kapcsolatok tovább erősödjenek, és valódi barátságok szülessenek közöttetek! Benne vagytok?

 
Vasárnapi Iskolai Szövetség
2011. május 09. hétfő, 17:16

A VISZ (Vasárnapi Iskolai Szövetség, Gyermek-Evangélizációs Közösség, 1989.) a nemzetközi CEF (Child Evangelism Fellowship, 1937.) magyarországi képviselője. Szervezetünk bibliai alapokon álló protestáns hitvallású, felekezetközi gyermekmisszió.

Bővebben...
 
Református Cursillo
2011. május 09. hétfő, 17:12

Magyarországon a Református Cursillo létrehozásának gondolata 2005-ben született meg. Ez egy háromnapos összejövetel, amely alkalmat kínál a református keresztyén hit igazságainak megismerésére, személyes megélésére.

Bővebben...
 
Harmat Kiadó
2011. május 09. hétfő, 17:03

A Harmat 1990-ben alakult független, egyetemes keresztyén értékeket valló kiadó. A mesétől az egyetemi tankönyvig széles skálát ölelnek fel kiadványaink, melyek hitbeli és életvezetési kérdésekben tájékoztatnak és nyújtanak segítséget.

Bővebben...
 
Magyar Bibliatársulat Alapítvány
2011. május 09. hétfő, 17:00

A Magyar Bibliatársulatot a magyarországi protestáns és ortodox egyházak, s azok közül is elsőként a Magyarországi Református Egyház hívta életre, hogy legyen egy olyan testület, amely felelősen és átláthatóan végzi a Biblia fordításának, kiadásának, terjesztésének és a Bibliával kapcsolatos ismeretterjesztésnek a feladatait.

Bővebben...
 
Láthatatlan Színház
2011. május 12. csütörtök, 14:14
Időpont: július 22. péntek, 13.30–18.00

A Láthatatlan Színház egy alternatív színházi kezdeményezés, ahol főleg helyzetgyakorlatokra és pszichodramatikus technikákra építve egy soha nem látott világba kalauzoljuk a "nézőket".
Bővebben...
 
Áldások utcája
2011. május 12. csütörtök, 14:03

Helyszín: Nagyszínpad
Időpont: július 23. szombat, a záró istentisztelet után

Legyen áldásos a hazautad! A záró istentisztelet után a nagyszínpadtól az ebédlőig sorban álló lelkészektől/laikusoktól kérheted Isten áldását arra, amire szükséged van. Mindegyik testvértől másfajta áldást kérhetsz – járj nyitott szemmel az áldáskeresésben!

 
Egyetemi Pontyhatyár Party
2011. május 12. csütörtök, 13:40

Helyszín: Étkező csarnok
Időpont: július 21. csütörtök 22.30

Felvettek! Gratulálunk! Ünnepelj együtt azokkal, akiknek szintén olyan fontos ez az este, mint Neked! A program első felében az ünneplésé a főszerep, míg a második felében segítünk abban, hogy megtaláld mindazokat, akik talán a legjobb barátaid lehetnek az elkövetkező években. Az eseményt azok az egyetemi gyülekezetek szervezik, ahol lelki otthonra találhatsz az egyetemi évek alatt. Ha már egyetemista vagy, vagy még csak a felvételi előtt állsz, akkor is szeretettel várunk!

 
Mire lesz lehetőségem?
2011. május 10. kedd, 09:09

A Lehetőségek piacán találkozhatsz református egyházunkhoz kötődő, ifjúsági munkát is folytató szervezetekkel, egyesületekkel. Megismerkedhetsz munkájukkal, a találkozóra érkező munkatársaikkal beszélgethetsz a Téged foglalkoztató kérdésekről. Megtudhatod, milyen programokat szerveznek a lakóhelyedhez közel, hol érheted el őket, hogyan lehetsz Te is tag! Sőt, lehetőséged lesz számtalan könyv és CD közül válogatni, mert egyházi kiadókat is meghívtunk!

 
Református Missziói Központ
2011. május 09. hétfő, 17:15

A Magyarországi Református Egyház Zsinata 2006 januárjában alapította meg a Református Missziói Központot.

Bővebben...
 
Parakletos Könyvesház
2011. május 09. hétfő, 17:05

A Parakletos Könyvesház Keresztyén Könyvkiadó és Könyvterjesztő Szolgálat.

Bővebben...
 
Halleluja Kiadó
2011. május 09. hétfő, 17:02

A Kiadó 1990-ben, a rendszerváltás idején indult el azzal a céllal, hogy hiánypótló bibliai nyomdai termékeket és ajándéktárgyakat hozzon létre.

Bővebben...
 
Budapesti Református Egyetemi és Főiskolai Gyülekezet
2011. május 09. hétfő, 16:57

A Budapesti Református Egyetemi és Főiskolai Gyülekezet a Petőfi-híd budai hídfőjénél hétről hétre várja a főváros egyetemi és főiskolai hallgatóit és oktatóit a gyülekezet élő közösségébe.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 8 / 10

Csevegő

A legutóbbi üzenet 10 évvel, 10 hónappal ezelőtt született.
 • [Benedek] : Él még a chat?
 • [Zsolt] : Köszönjük! Szép Hétvégét! Á&B!
 • [Tamás] : Az új honlapot megnézhetitek itt: http: // csp.reformatus.hu /. Nemsokára mindenkit átirányítunk oda.
 • [Dr Dávidh : Szeretettel várjuk a Főiskolán a Csillagponton résztvevő fiatalokat! testvéri szeretettel,dávidházy Gábor és Családja
 • [Tamás] : Április második felében indul a regisztráció, tehát most már bármelyik pillanatban elindulhat. Lesz új honlap is, fel fog tűnni :).
 • [bianka] : mikor lehet regisztralni?
 • [Tamás] : Más fesztiválokhoz hasonlóan zuhanykonténerek lesznek elhelyezve a tábor területén viszonylag egyenletesen. (2011-ben néhány helyen feltorlódtak reggelenként a zuhanyásra várók, úgyhogy most többet rendelünk.) Meleg víz lesz, a szauna és a jacuzzi sajnos kimaradt az idei költségvetésünkből. Cserébe más fesztiváloktól eltérően változatos lehetőségeket kínálunk a lelki megtisztulásra is ;).
 • [Tamás] : A csillagpont alapvetően sátrazós. A kevés fedett szállás a mozgássérültek, vakok, idősebb meghívott előadók és azok részére van fenntartva, akik egészségügyi okokból nem tudnak sátorban aludni.
 • [Zsolt] : Köszönöm a gyors választ! Á&B!
 • [Zsolt] : Milyen fürdési opciók lesznek? Egyeltalán milyen tisztálkodási körülmények várnak!!?
 • [Zsolt] : A honlap nem szól arról a fontos tényezőről ami a sátorlakok ill. "épületesek" tehát a részvevők alapvető szükségleteit boncolgatja:
 • [Zsolt] : Ismét Szerbusztok!
 • [MMiklós] : Az IFJ-GY-13-B pályázattal lehet vmit kezdeni, hogy az ifiseknek (még) olcsóbb legyen
 • [Tamás] : Zsolt, Zoli: Az internetes regisztráció várhatóan április második felében nyílik meg. A helyszínen is lehet regisztrálni, de ott már drágább, illetve étkezést csak előzetesen lehet rendelni. Ezen kívül a helyszín adottságai miatt most csak 4500 főnek tudunk helyet biztosítani, szóval ha biztosan szeretnél beférni, javasoljuk az internetes regisztrációt.
 • [Tamás] : Szügyi: Nem tudom a pillanatnyi állást, mert a szolgálati lehetőségek elég gyakran változnak. Majd rákérdezek, de szerintem gyorsabb, ha közvetlenül írsz a csillagpont @ reformatus.hu címre. Amit most épp tudok, hogy a kamaszprogramhoz szükség lenne néhány lelkes jelentkezőre.
 • [Zoli] : hol lehet regisztrálni? :)
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok, megtanulom kezelni ezt a cuccot:
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok,
 • [Zsolt] : Jól értem? A 2013-as Csillagpontra nem kell regisztrálni!? Csak helyben jegyeznek fel, mint résztvevő és már el is foglalhatom a sátorhelyem?! Ill.az étkezési jegyet is ott válthatom meg? Köszönettel! Á&B!
 • [Zsolt] : Szerbusztok!
 • [Szügyi] : szólgálatra
 • [Szügyi] : Érdeklődnék, hogy a regisztrációra van-e még hely?
 • [Tamás] : Bréking: Továbbra is, illetve újra lehet kiscsoportvezetőnek/rendezőnek jelentkezni. Írjatok a csillagpont@reformatus.hu címre.
 • [Tamás] : Gábor, Gyula: A gyermekkertbe még jelentkezhetsz február 27-ig, tudnivalók itt: reformatus.hu/lap/ifi/mutat/7806/. Ha jól tudom, a többi határidő már lejárt, kiscsoportvezetőnek január 31-ig, lelkigondozónak február 15-ig, rendezőnek és regisztrációs önkéntesnek február 20-ig lehetett jelentkezni. Ha a rendező vagy regisztrációs szeretnél lenni, talán még van rá esély, küldj egy e-mailt a csillagpont@reformatus.hu-ra.
 • [Tamás] : Gáspár: Én is voltam a téli táborban, nekünk holnap lesz a pótkiválasztás. Ha jól tudom, 33-an voltunk, akiknek nem volt jó az eredeti időpont, és van, akinek még a holnapi sem lesz jó és velük is elbeszélgetnek valamikor. Nem annyira rugalmatlanok a szervezők, mint gondolod, csak az ilyen esetekben írni kell nekik. És amúgy a csillagpont@reformatus.hu címen jóval gyorsabban eléred őket, mint itt a csevegő dobozzal.
 • [Gyula] : hogyan jelentkezhetek segítőnek?,
 • [Gyula] : Hogyan lehet jelentkeznem segítőnek????
 • [karsai gáb : hogy lehet önkéntesnek jelentkezni
 • [Balázs Koc : nem tudok részt venni !!!!
 • [Gáspár] : Kedves szervezők! A február 9-i elbeszélgetés időpontja a potenciális kiscsoportvezetőkkel Budapesten vagy Debrecenben nagyon szerencsétlenül sikerült. Február 7-10 között lesz a MEKDSz Téli Tábor Egerben, és ez sok potenciális jelentkezőt visszatarthat. Én már \"kiöregedtem\", ha lenne más időpont a meghallgatásra, akkor sem jelentkeznék, de szerintem sokakat tarthat ez vissza. 2005-ben a kiscsoportvezetők jelentős része a MEKDSz-ben is aktív volt...
 • [Hajni] : A Dícsérem Neved 1. esben és MeKDSz énekeskönyben cakk-pakk benne van
 • [TBHLbDbkwup : mTdWgqnTwOvKQMA
 • [mmnsDZCYuQk : CzHCEpsiNBLSsJavjd
 • [zizz] : idén is lesz gyerekkert?? csúcs volt ott lenni :)
 • [CfeAkHdlRv] : EsNWXpdd
 • [Tamás] : nyul: Keress rá google-lel, jópár helyen fent van. (IQ: Ide nem lehet linket beszúrni, túl sok vele a visszaélés.)
 • [IQ FIGHTER] : ...
 • [nyul] : a csillagpont énekfüzetében az ' ATYÁM KÉT KEZEDBEN' című ének megtetszett nekem, hol találhatom meg a szöveget??? XD
 • [nyul] : jó ez az oldal, mert könnyen használható!!!
 • [Tamás] : További infó: www.reformatus.hu/mutat/7096/
 • [Tamás] : Rákérdeztem és nyilvános :). Szóval Mezőtúron lesz a következő csp.
 • [Tamás] : Neked is csak ugyanazt tudom írni, mint Zsófinak egy órája :).
 • [Szilvi] : és akkor lehet tudni, hogy hol lesz 2013 Csillagpontja?
 • [Tamás] : Igen, megvan a helyszín :). De a legutóbbi hírlevélbe valamiért nem került be, úgyhogy majd rákérdezek, hogy nyilvános-e már.
 • [Zsófi] : ...és hol lesz? Azt lehet már tudni? :)
 • [Tamás] : Idén nem lesz, mert csak két évente van. Legközelebb 2013. július 23-27. között lesz csillagpont.
 • [függöny] : mikor lesz az idei csillagpont?
 • [Tamás] : Bea: júli 18–22. között lesz az evangélikus testérrendezvényünk, a Szélrózsa Fonyódligeten, illetve júni 29. – júli 1. között a Rend fesztivál Székesfehérvárott. Ha addig sem bírod ki közösségi élmény nélkül, nézz be az egyik egyetemi gyülibe (a legtöbb nagyvárosban van ilyen).
 • [bea] : :)
 • [bea] : jujj de nagyon hianyzik a Csillagpont:)

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow