Csillagpont

Református Ifjúsági Találkozó

csillagpont.parokia.hu
 
http://ttre.hu/hirek/keruleti/indul-a-csillagpont
 
http://www.tirek.hu/hir/mutat/33328/
 
Zöld fű, zöld egyház
2011. július 01. péntek, 10:57

Július 20. szerda, Ökosátor, 14.00–15.30
Kodácsy Tamás előadása a környezetvédelem és az egyház kapcsolatáról.

Olyan lelkületre van szükségünk, amely életünket összeköti a múlttal, a jelennel és a jövővel, valamint Istennel, aki mindezt fönntartja.

Bővebben...
 
Touch me now!
2011. július 01. péntek, 10:50
Az idei Csillagpont témájához igazodva a Református Ifjúsági Zsinati Iroda egy szociológiai felméréssel szeretné jobban megismerni a résztvevő fiatalok szexualitáshoz és valláshoz való viszonyát, e témákkal kapcsolatos véleményét.
Bővebben...
 
Zalka Csenge meséi
2011. június 28. kedd, 13:35
Helyszín: Gyerekkert
Időpont: július 20. szerda, 15.00–16.00
Volt egyszer egy lány, aki mindennél jobban szerette a meséket. Olvasni. Hallgatni. Kitalálni. Megírni. Újraolvasni. Újrahallgatni. Sokan azt hitték, majd kinövi; elvégre a legtöbb emberrel ez történik, a kitalált történetek a gyerekeknek valók. De nem nőtte ki, bár, ahogy múltak az évek, néhány dolog azért megváltozott…
Bővebben...
 
Lelkész stand up
2011. június 27. hétfő, 21:41
Helyszín:Café El Mondo
Időpont: július 19. kedd, 23.00–24.00
Hallottál már humoros történeteket lelkészektől? Összekevert házasulandókról? Temetésről, ahol szem nem maradt szárazon – a nevetéstől? Prédikáció közben a lelkész szájából kiröppenő műfogsorról? Lelkészről, aki Sátán volt, illetve papról, akinek nemcsak a mikrofonnal, de a gyülekezete szerint a lelkével is baja volt?
Bővebben...
 
Koinónia
2011. június 27. hétfő, 14:15

A kiadót a kilencvenes évek elején alapította egy teológusokból, irodalmárokból és műszaki végzettségűekből álló csoport. A koinonia görög eredetű szó, közösséget, bensőséges kapcsolatot, részesedést, részvételt jelent.

Bővebben...
 
Szélrózsa Band
2011. június 26. vasárnap, 16:28

Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 21. csütörtök 13.30-14.30

A Csillagpont evangélikus testvérrendezvénye a páros évek nyarán megrendezésre kerülő Szélrózsa. A 2008-as évi kőszegi találkozón debütált Huszák Zsolt evangélikus ifjúsági referens vezetésével a zenész barátaiból és evangélikus gimnazista énekesekből álló Szélrózsa Band.

Bővebben...
 
Hét határ Zenekar
2011. június 26. vasárnap, 16:26

Helyszín: Dicsőítő színpad
Időpont: július 20. szerda 16.30-17.30

A Hét Határ Zenekar családias körében lelkészek és gyülekezeti tagok együtt dicsőítjük lelkesen a Mindenható Istent. Dalaink között énekeskönyvi átdolgozások és ifjúsági énekek egyaránt hallhatók.

Bővebben...
 
GeoRock
2011. június 26. vasárnap, 16:24

Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 22. péntek 20.00-21.00

A GeoRock zenekar 2010 elején alakult, tagjai szerteágazó háttérrel, érdeklődési körrel rendelkeznek, többek között geológiával is foglalkoznak (innen a névválasztás). Egy dolog mégis összehoz bennünket: kedvenc előadóink ma már klasszikusnak is mondható dalait adjuk elő saját és közönségünk örömére.

Bővebben...
 
Andante
2011. június 26. vasárnap, 16:20

Helyszín: Dicsőítő sátor
Időpont: július 20. szerda 15.00-16.00

Az ANDANTE keresztyén könnyűzenei zenekar, több zenekar tagjaiból állt össze 2010-ben Erdélyben, Szatmárnémetiben. Célunk az Ige hirdetése a zene eszközével.

Bővebben...
 
Református Pedagógiai Intézet
2011. június 28. kedd, 22:10

A Református Pedagógiai Intézet 1994 óta segíti a magyar református közoktatást. A református iskolarendszer 1989-ben egyetlen iskolából állt, ma több mint 180 közoktatási feladatot lát el 120 intézmény. Oktatási rendszerünkben középiskolák, óvodák, általános iskolák, zene- és művészeti iskolák, néptánciskolák, gyógypedagógiai fejlesztést biztosító iskolák segítik a református gyülekezetek szolgálatát, azt, hogy Jézus Krisztus evangéliuma minél szélesebb körben eljuthasson a fiatalokhoz.

Bővebben...
 
Disz isz dö bigining of ö bjutiful frencsip
2011. június 27. hétfő, 21:46
Helyszín: Café El Mondo
Időpont: július 21. csütörtök, 17.00–17.45
Ha szeretnéd tesztelni tudásodat idegen kultúrákról, vagy csak kíváncsi vagy az érdekességekre, akkor itt a helyed! Ismerkedj meg más országok fiataljaival, lásd meg, hogyan élnek, kérdezz tőlük!

 
FÜGGŐ KÉRDÉSEK – A Mária Rádió élő műsora
2011. június 27. hétfő, 21:36

Helyszín: "A" épület, Tárgyaló

Időpont: július 20. szerda, 20.00–21.00

Hogyan érint meg a hang, a gyógyulás lehetősége, az élettörtének? A Mária Rádió drogfüggéssel foglalkozó műsora a Csillagpontról jelentkezik. Legyél stúdiónk vendége! Műsorvezetők: Bagdán Zsuzsanna újságíró, Dudits Dénes addiktológiai szakember, telefonos lelkigondozó: Zimák Zsófia.

 
SZHONG Zenekar
2011. június 26. vasárnap, 16:29

Helyszín: Dicsőítő sátor
Időpont: július 20. szerda 13.30-14.30

A SZHONG Zenekar nevét két részből raktuk össze: szó és hang. Ez a kettő eggyé válik a dalban, ami nem más, mint a szív dala, a lélek éneke, a szó és a hang egyszerre: vagyis a SZHONG!

Bővebben...
 
M-MAUS
2011. június 26. vasárnap, 16:27

Helyszín: Dicsőítő színpad
Időpont: július 22. péntek 15.30-16.30

Énekes, billentyűs, szerző. Zenéjében a kellemes és fülbemászó dallamok ötvöződnek a pop- és a rockzene maradandó stílusjegyeivel. Az Ige örökérvényű igazságából merítő dalok fontos üzenetet hordoznak nemcsak a keresztények, hanem a világ számára is.

Bővebben...
 
Happy Newl Friends
2011. június 26. vasárnap, 16:26

Helyszín: Dicsőítő színpad
Időpont: július 19. kedd, 22.30-23.30

A Happy Newl Friends legkevésbé egy zenekar, tagjai inkább barátok. A barátság szoros kapcsolata ihleti azokat a zenéket, amelyek megszületnek, s velünk együtt fejlődnek. Minden dalunk szövege kapcsolatban van Istennel. Erre nem is magunk jöttünk rá, nem mi akartuk, hogy így legyen.

Bővebben...
 
Bill Drake Band
2011. június 26. vasárnap, 16:22

Helyszín: Dicsőítő színpad
Időpont: július 20. szerda 20.00-21.00

A Bill Drake Band az OM nemzetközi missziós szervezethez kötődő keresztény zenekar. Bill Drake családjával az Egyesült Államokban, a Georgia állambeli Atlantában él. Zenekarával együtt dinamikus rockzenét játszanak spirituális elemekkel átszőve.

Bővebben...
 
Túlpart Együttes
2011. június 16. csütörtök, 23:48

Helyszín: Kisszínpad
Időpont: július 22. péntek 16:00-17.30

A 2003-ban alakult Túlpart együttes az énekelt verseket játszó zenekarok újabb generációjához tartozik. Nevüket Nagy László „Ki viszi át a Szerelmet” című verse ihlette, de a túlsó part motívuma a népmesei Óperenciás tengeren túlra is utal. Eddig két lemezük jelent meg, az első 2006-ban Ellenszél, a második 2008-ban Liliomtánc címmel, utóbbi a Gryllus Kiadó gondozásában.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 5 / 10

Csevegő

A legutóbbi üzenet 10 évvel, 10 hónappal ezelőtt született.
 • [Benedek] : Él még a chat?
 • [Zsolt] : Köszönjük! Szép Hétvégét! Á&B!
 • [Tamás] : Az új honlapot megnézhetitek itt: http: // csp.reformatus.hu /. Nemsokára mindenkit átirányítunk oda.
 • [Dr Dávidh : Szeretettel várjuk a Főiskolán a Csillagponton résztvevő fiatalokat! testvéri szeretettel,dávidházy Gábor és Családja
 • [Tamás] : Április második felében indul a regisztráció, tehát most már bármelyik pillanatban elindulhat. Lesz új honlap is, fel fog tűnni :).
 • [bianka] : mikor lehet regisztralni?
 • [Tamás] : Más fesztiválokhoz hasonlóan zuhanykonténerek lesznek elhelyezve a tábor területén viszonylag egyenletesen. (2011-ben néhány helyen feltorlódtak reggelenként a zuhanyásra várók, úgyhogy most többet rendelünk.) Meleg víz lesz, a szauna és a jacuzzi sajnos kimaradt az idei költségvetésünkből. Cserébe más fesztiváloktól eltérően változatos lehetőségeket kínálunk a lelki megtisztulásra is ;).
 • [Tamás] : A csillagpont alapvetően sátrazós. A kevés fedett szállás a mozgássérültek, vakok, idősebb meghívott előadók és azok részére van fenntartva, akik egészségügyi okokból nem tudnak sátorban aludni.
 • [Zsolt] : Köszönöm a gyors választ! Á&B!
 • [Zsolt] : Milyen fürdési opciók lesznek? Egyeltalán milyen tisztálkodási körülmények várnak!!?
 • [Zsolt] : A honlap nem szól arról a fontos tényezőről ami a sátorlakok ill. "épületesek" tehát a részvevők alapvető szükségleteit boncolgatja:
 • [Zsolt] : Ismét Szerbusztok!
 • [MMiklós] : Az IFJ-GY-13-B pályázattal lehet vmit kezdeni, hogy az ifiseknek (még) olcsóbb legyen
 • [Tamás] : Zsolt, Zoli: Az internetes regisztráció várhatóan április második felében nyílik meg. A helyszínen is lehet regisztrálni, de ott már drágább, illetve étkezést csak előzetesen lehet rendelni. Ezen kívül a helyszín adottságai miatt most csak 4500 főnek tudunk helyet biztosítani, szóval ha biztosan szeretnél beférni, javasoljuk az internetes regisztrációt.
 • [Tamás] : Szügyi: Nem tudom a pillanatnyi állást, mert a szolgálati lehetőségek elég gyakran változnak. Majd rákérdezek, de szerintem gyorsabb, ha közvetlenül írsz a csillagpont @ reformatus.hu címre. Amit most épp tudok, hogy a kamaszprogramhoz szükség lenne néhány lelkes jelentkezőre.
 • [Zoli] : hol lehet regisztrálni? :)
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok, megtanulom kezelni ezt a cuccot:
 • [Zoli] : Áldás, békesség, sziasztok,
 • [Zsolt] : Jól értem? A 2013-as Csillagpontra nem kell regisztrálni!? Csak helyben jegyeznek fel, mint résztvevő és már el is foglalhatom a sátorhelyem?! Ill.az étkezési jegyet is ott válthatom meg? Köszönettel! Á&B!
 • [Zsolt] : Szerbusztok!
 • [Szügyi] : szólgálatra
 • [Szügyi] : Érdeklődnék, hogy a regisztrációra van-e még hely?
 • [Tamás] : Bréking: Továbbra is, illetve újra lehet kiscsoportvezetőnek/rendezőnek jelentkezni. Írjatok a csillagpont@reformatus.hu címre.
 • [Tamás] : Gábor, Gyula: A gyermekkertbe még jelentkezhetsz február 27-ig, tudnivalók itt: reformatus.hu/lap/ifi/mutat/7806/. Ha jól tudom, a többi határidő már lejárt, kiscsoportvezetőnek január 31-ig, lelkigondozónak február 15-ig, rendezőnek és regisztrációs önkéntesnek február 20-ig lehetett jelentkezni. Ha a rendező vagy regisztrációs szeretnél lenni, talán még van rá esély, küldj egy e-mailt a csillagpont@reformatus.hu-ra.
 • [Tamás] : Gáspár: Én is voltam a téli táborban, nekünk holnap lesz a pótkiválasztás. Ha jól tudom, 33-an voltunk, akiknek nem volt jó az eredeti időpont, és van, akinek még a holnapi sem lesz jó és velük is elbeszélgetnek valamikor. Nem annyira rugalmatlanok a szervezők, mint gondolod, csak az ilyen esetekben írni kell nekik. És amúgy a csillagpont@reformatus.hu címen jóval gyorsabban eléred őket, mint itt a csevegő dobozzal.
 • [Gyula] : hogyan jelentkezhetek segítőnek?,
 • [Gyula] : Hogyan lehet jelentkeznem segítőnek????
 • [karsai gáb : hogy lehet önkéntesnek jelentkezni
 • [Balázs Koc : nem tudok részt venni !!!!
 • [Gáspár] : Kedves szervezők! A február 9-i elbeszélgetés időpontja a potenciális kiscsoportvezetőkkel Budapesten vagy Debrecenben nagyon szerencsétlenül sikerült. Február 7-10 között lesz a MEKDSz Téli Tábor Egerben, és ez sok potenciális jelentkezőt visszatarthat. Én már \"kiöregedtem\", ha lenne más időpont a meghallgatásra, akkor sem jelentkeznék, de szerintem sokakat tarthat ez vissza. 2005-ben a kiscsoportvezetők jelentős része a MEKDSz-ben is aktív volt...
 • [Hajni] : A Dícsérem Neved 1. esben és MeKDSz énekeskönyben cakk-pakk benne van
 • [TBHLbDbkwup : mTdWgqnTwOvKQMA
 • [mmnsDZCYuQk : CzHCEpsiNBLSsJavjd
 • [zizz] : idén is lesz gyerekkert?? csúcs volt ott lenni :)
 • [CfeAkHdlRv] : EsNWXpdd
 • [Tamás] : nyul: Keress rá google-lel, jópár helyen fent van. (IQ: Ide nem lehet linket beszúrni, túl sok vele a visszaélés.)
 • [IQ FIGHTER] : ...
 • [nyul] : a csillagpont énekfüzetében az ' ATYÁM KÉT KEZEDBEN' című ének megtetszett nekem, hol találhatom meg a szöveget??? XD
 • [nyul] : jó ez az oldal, mert könnyen használható!!!
 • [Tamás] : További infó: www.reformatus.hu/mutat/7096/
 • [Tamás] : Rákérdeztem és nyilvános :). Szóval Mezőtúron lesz a következő csp.
 • [Tamás] : Neked is csak ugyanazt tudom írni, mint Zsófinak egy órája :).
 • [Szilvi] : és akkor lehet tudni, hogy hol lesz 2013 Csillagpontja?
 • [Tamás] : Igen, megvan a helyszín :). De a legutóbbi hírlevélbe valamiért nem került be, úgyhogy majd rákérdezek, hogy nyilvános-e már.
 • [Zsófi] : ...és hol lesz? Azt lehet már tudni? :)
 • [Tamás] : Idén nem lesz, mert csak két évente van. Legközelebb 2013. július 23-27. között lesz csillagpont.
 • [függöny] : mikor lesz az idei csillagpont?
 • [Tamás] : Bea: júli 18–22. között lesz az evangélikus testérrendezvényünk, a Szélrózsa Fonyódligeten, illetve júni 29. – júli 1. között a Rend fesztivál Székesfehérvárott. Ha addig sem bírod ki közösségi élmény nélkül, nézz be az egyik egyetemi gyülibe (a legtöbb nagyvárosban van ilyen).
 • [bea] : :)
 • [bea] : jujj de nagyon hianyzik a Csillagpont:)

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow